Tjenester

Kontakt
Ikon kryss med pote

Tjenester

Ringsaker Dyreklinikk har drevet med behandling av dyr siden 1996, og har i dag åtte medarbeidere som arbeider for klinikken. Vi har både stor interesse og kompetanse på smådyr, spesielt hunder og katter, og tilbyr en rekke veterinærtjenester.

Videre undersøkelser

I noen tilfeller vil det være nødvendig å henvise kjæledyret videre til andre spesialister, herunder behov for blant annet MR, CT eller avansert kirurgi. Vi har godt samarbeid med de største dyreklinikkene i området, samt spesialisttjenester i hele landet, slik at ditt kjæledyr får den best mulige behandlingen. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre samarbeidsklinikker.

Timebestilling

Vi tar imot timebestilling på telefon: 62 36 82 88, men ved akutt behov utenfor våre åpningstider, anbefaler vi deg å ringe Mjøsvakta på telefon; 82 09 01 90. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Mange ulike veterinærtjenester

Vi i Ringsaker Dyreklinikk mener det er viktig å ta godt vare på både dyr og eier, og derfor utfører vi alle tjenester på dyr etter avtale med eieren. På vår klinikk tilbyr vi mange ulike tjenester, slik at alle smådyr kan komme til oss. Noen av tjenestene vi tilbyr, er blant annet kloklipp og pelsstell, kastrering og sterilisering, og tannbehandling for hund og katt. Ved andre mer alvorlige tilfeller, tilbyr vi ultralydbehandling, operasjoner og livsavslutning, dersom det er nødvendig. Se på menyen, for å få oversikt over alle tjenestene vi tilbyr.

Priser på tjenester

Vi i Ringsaker Dyreklinikk ønsker å ivareta våre kunder på best mulig måte, både med tanke på behandling, men også prismessig. Tjenestene vi tilbyr varierer i pris avhengig av behandling, og kan avtales før behandlingen finner sted. Trykk her for en oversikt over våre standardpriser.

For nærmere informasjon om behandling og spørsmål om pris - ta kontakt med oss her.

 

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Kontakt oss