Røntgen og ultralyd

Kontakt
Ikon katt får røntgen

Røntgen og ultralyd

Ved Ringsaker Dyreklinikk utføres det både røntgen- og ultralydundersøkelser. Vi benytter et apparat med digitalrøntgen, slik at vi kan ta bedre røntgenbilder av skjelett og bløtvev. Med dette utstyret, utføres fremkallingen på noen sekunder og bildet dukker rett opp på skjermen, klart til direkte avlesning. Trenger du røntgen til kjæledyret ditt? Ta kontakt med oss for timebestilling eller kontakt Mjøsvakta på telefon: 820 90 190 dersom det haster.

Kan oppdage sykdommer og benbrudd

Røntgen blir oftere brukt sammenlignet med CT- og MR-undersøkelser. Det er enkelt å håndtere i tillegg til at det er et billigere alternativ sammenlignet med andre undersøkelser. Det kan ofte lønne seg å ta en røntgenundersøkelse, før man eventuelt går videre til andre undersøkelsesmetoder, dersom det er behov for det. Røntgenundersøkelser kan både avdekke diagnoser og benbrudd. Ta kontakt med oss for timebestilling eller andre spørsmål.

Videre behandling etter røntgenundersøkelse

På Ringsaker Dyreklinikk utfører vi mange forskjellige undersøkelser og operasjoner. Vi foretar for eksempel operasjoner som kastrering, sterilisering, keisersnitt, fjerning av ulike svulster eller nydannelser. Dersom det er nødvendig med beinkirurgi eller avansert bløtvevskirurgi utenom disse, henvises du videre til spesialister.

Pris på røntgenundersøkelse

Prisen på ulike undersøkelser og behandlinger varierer svært mye både fra klinikk til klinikk, men også avhengig av type behandling. Du må ta kontakt for pris ift aktuell røntgenundersøkelse. Ta kontakt med oss dersom du vil bestille røntgenundersøkelse eller har spørsmål om behandlingene våre.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Kontakt oss