Resepter

Kontakt
Ikon resept

Resepter

Vi i Ringsaker Dyreklinikk ønsker å være ansvarlige veterinærer når det gjelder medisinbruk på kjæledyr, og har endret vår praktisering av utskriving av resepter. Hovedgrunnen til dette er at vi som veterinærer står juridisk ansvarlige for resepter vi skriver ut. Har du spørsmål om utskrivelse av resepter, kan du kontakte oss her.

Jevnlige helsekontroller

Den norske dyrehelsepersonelloven har krav om forsvarlig praksis. Med dette mener vi at det er nødvendig å foreta jevnlige helsekontroller av dyret, slik at det får den rette behandlingen. Hvor ofte vi bør foreta en helsesjekk av samme dyr, vil være en individuell vurdering, avhengig av hvilken medisin som skal skrives ut og den påkjenningen den kan utgjøre for dyret.

Markkur eller p-piller til katt

Dersom du tidligere har fått resepter på markkur eller p-piller til katten din, og ønsker å fortsette med dette, vil det fra nå av være nødvendig å foreta en helsesjekk. Dette er både for å sikre at dyret blir rett medisinert, og for å holde øye med at tilstanden ikke endrer seg ved medisinering. Trenger katten din markkur eller p-piller? Ta kontakt med oss.

Vi tilbyr hjemmebesøk

Ofte har vi opplevd at eiere av kjæledyr ikke har mulighet til å komme seg til oss, for behandling eller helsesjekk av dyret. Derfor kan vi komme på hjemmebesøk til deg. Det er selvsagt billigere å besøke klinikken vår i Storgata 114A, men ved behov kan dette være den passende løsningen for deg og ditt dyr. Vi vil gjøre deg oppmerksom på at noen undersøkelser må utføres på klinikken. Ta kontakt med oss dersom du vil avtale et hjemmebesøk eller om du har spørsmål om resept til kjæledyret ditt.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Kontakt oss