Poliklinisk behandling

Kontakt
Ikon kryss med pote

Poliklinisk behandling

Ringsaker Dyreklinikk har siden 1996 utført poliklinisk behandling av kjæledyr. Dette vil si at det ikke er nødvendig innleggelse av kjæledyret for undersøkelser og behandling. I poliklinikken gjennomføres alle innledende undersøkelser av syke og skadde dyr. I tillegg utføres skadeforebyggende tiltak. Trenger du en time for ditt kjæledyr, kan du ta kontakt med oss her.

Tjenester under poliklinisk behandling

Når det gjelder hvilke tjenester vi utfører poliklinisk, er det standardundersøkelser og -behandlinger som faller inn under denne kategorien. Vi foretar alltid en grundig helsesjekk ved alle konsultasjoner, i tillegg til andre undersøkelser og behandlinger. Her vil vi kunne bistå med blant annet vaksinering, ID-merking, røntgen, kloklipp og pelsstell.

Andre tjenester ved Ringsaker Dyreklinikk

I tillegg til poliklinisk behandling, foretar vi utredninger på hud og indremedisinske problemer. Vi kan blant annet bistå med operasjoner, kastrering, sterilisering og livsavslutning. Dersom det er nødvendig med andre typer behandlinger utenom våre felt, henviser vi pasienter videre til andre spesialister med høyere kompetanse. Har du spørsmål om ulike typer behandlinger - ta kontakt med oss.

Kontakt og timebestilling

Ringsaker Dyreklinikk befinner seg i Storgata 114A i Moelv. Her kan du få time for behandling eller avtale hjemmebesøk av oss. For å bestille time til behandling, kan du ringe oss på telefon:62 36 82 88, eller sende en e-post til post@ringsakerdyreklinikk.no.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Kontakt oss