Kloklipp og pelsstell

Kontakt
Ikon saks og kam

Kloklipp og pelsstell

Ringsaker Dyreklinikk har i mange år drevet med ulike behandlinger for smådyr, og her tilbyr vi også kloklipp og pelsstell for ditt kjæledyr. For mange er kloklipp et stort problem, og kan være ubehagelig dersom man ikke gjør det på riktig måte.

Kloklipp på hunder

De fleste hunder har jevnlig et behov for kloklipp. Dette er veldig individuelt fra hund til hund, men det kan lønne seg å gjøre det ofte. Få hunder sliter nok på klør, og er derfor avhengige av kloklipp. Vi kan hjelpe deg med kloklippen på din hund - ta kontakt med oss her!

Pelsstell og kloklipp på katter

Katter er greie dyr, ved at de ofte tar vare av seg selv. En katt vil oftest klare å kvesse sine egne klør, men det finner noen unntak hvor kloklipp er nødvendig. Mange langhårete katter får mye tugger, og disse må ofte barberes bort. Vi kan hjelpe deg med både pelsstell og kloklipp! Ta kontakt med oss for timebestilling.

Tips og råd til hjemmestell

På Ringsaker Dyreklinikk selger vi utstyr til kloklipp og pelsstell for hjemmebruk. I tillegg kan vi bidra med tips og råd til hvordan du kan utføre stellet hjemme og på egenhånd. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om kloklipp eller pelsstell!

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Kontakt oss