Tannbehandling for hund og katt

Kontakt
Ikon tannhelse

Tannbehandling for hund og katt

Ringsaker Dyreklinikk tilbyr tannbehandling for hund og katt. God tannhelse er viktig for at dyret skal ha det bra, men det kan være vanskelig å oppdage at dyret har ubehag i munnen. Vi ser derfor alltid over tennene ved vaksinering og helsesjekk.

Veterinær Eva R. Arnesen har god kompetanse på behandling av mer kompliserte tannproblemer, og er videreutdannet innen odontologi.

Forebygging av tannstein

For å opprettholde en frisk og stabil munnhelse, er det viktig å forebygge og fjerne tannstein. Ved regelmessig fjerning av tannstein unngår man også at det utvikles andre problemer. Det beste er å pusse tennene daglig, og det er viktig å tilvenne dyret med dette fra tidlig alder. Det finnes også flere produkter som forebygger tannstein, og disse får du kjøpt på klinikken.

Tannrens

Ved tannrens fjerner vi tannstein og avdekker eventuelle andre problemer i munnhulen. Under tannrens må dyret sove for at vi skal komme ordentlig til inne i munnen. Vi benytter også tannrøntgen ved behov, da røntgen kan avdekke problemer med tannrøttene. Er det tenner som bør trekkes, utfører vi også det hos oss.

Produkter for god tannhelse

Vi har flere produkter som forebygger og løser opp plakk. Plakk er belegg på tennene som kan utvikle seg til tannstein. Hos oss selger vi tilpasset fôr fra Royal Canin og tyggeben med enzymer som løser opp plakk. I tillegg tilbyr vi produkter som PlaqueOff, Aquadent, Stomodine og flere typer tannbørster og tannkrem.

Behøver du tannbehandling for hund og katt er det bare å ta kontakt med Ringsaker Dyreklinikk AS.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Kontakt oss