Gassanestesi

Kontakt
Ikon sprøyte

Gassanestesi

Den sikreste typen anestesi for smådyr, er gassanestesi. Den gir oss muligheten til å tilby en tryggere og mer langvarig narkose. Derfor bruker vi dette ved flere ulike behandlinger, både ved operasjoner og ved tannbehandlinger. På grunn av forskjeller i nedbrytning av stoffene og størrelse og på dyrene, har vi muligheten til å tilpasse dosene den individuelle pasienten. Har du spørsmål om gassanestesi eller andre muligheter for bedøvelse - ta kontakt med oss!

Nøye monitorering av pasienten

Ved flere ulike inngrep der gassanestesi er nødvendig, er det viktig å overvåke hvordan dyret tåler narkosen. Vi har dyktig utdannet fagpersonell som, gjennom hele behandlingen, monitorerer og forsikrer seg om at pasienten har det bra. Dette reduserer faren for at det skal oppstå komplikasjoner under selve behandlingen. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om gassanestesi eller andre eventuelle spørsmål.

Tannbehandlinger med gassanestesi

Mange pasienter har behov for tannbehandling. Dette er ikke mulig når pasienten er våken. Vi tilbyr gassanestesi for pasienter som skal gjennomgå tannbehandling. Er du usikker på om ditt kjæledyr trenger tannbehandling - ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med alle slags behandlinger!

Disse behandlingene kan utføres med gassanestesi

Mange dyreeiere er bekymret for at kjæledyret deres skal ha det ubehagelig eller vondt når det kommer til ulike behandlinger. Vårt dyktige fagpersonell sørger for at pasienten har det bra til enhver tid. Vi benytter gassanestesi der det er nødvendig, herunder ved alle typer større operasjoner, og tanntrekk.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om gassanestesi eller våre behandlinger

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlinger eller timebestilling.

Kontakt oss